El grup Antioxidants de la Universitat de Lleida és un grup jove, dinàmic i ple d'inquietuds que creix per arribar a ser referent en l'àmbit de la Tecnologia dels aliments.
Diplomada en Nutrició Humana i Dietética per la Universitat Rovira i Virgili, Llicenciada en Ciència i Tecnología d'Aliments per la Universitat de Lleida. Doctora en Ciència i Tecnología Agraria y Alimentaria per la Universitat de Lleida. Professora agregada del programa Serra Hunter
Llicenciada en Ciències Químiques per la Universitat Rovira i Virgili. Doctora en Químiques. Responsable dels serveis cromatogràfics del grup de recerca. Professora lectora.
Graduada en Enginyeria Agrària i Alimentària. Doctora en Ciències i Tecnologia dels Aliments. Professora lectora.
.
Graduada en Bioquímica per la Univesitat de Castella-la Manxa. Màster en Bioquímica per la UCM. Àmplia experiència en Tècniques de biologia molecular. Doctora per la UdL.
Graduada en Nutrició Humana i Dietètica. Màster en Gestió i Innovació a la Indústria Alimentària. Doctora per la UdL.
Graduado en Ingeniería Agraria y Alimentaria por la Univerisdad de Extremadura.
Graduada en Biología por la Universidad de Alcalá.
Va estar membre fundadora del grup. Actualment, assessora el grup en assumptes tècnics i científics.
mariapaz.romero@udl.cat
Va estat membre fundadora del grup.L'any 2018 es va traslladar al ICVV-CSIC de La Rioja.
motilva@icvv.csic.comDra en Medicina i Cirurgia.Responsable del servei cientifico-tècnic “Estabulari de rosegadors”a la UdL.
pinyol@medicina.udl.esDirectora del grup de recerca Nutrició Funcional, Oxidació i Malalties cardiovasculars (NFOC-Salut).
rsola@urv.catMalteria la Moravia (Grupo Damm). Investigadora predoctoral del programa de Doctorat industrial de la Generalitat de Catalunya.
nprieto@damm.esInvestigadora postdoctoral del CIMA-Universitat de Navarra
iludwig@tecal.udl.cat