Projectes

Projectes més rellevants dels últims anys:


...

Contribució de la varietat i zona de conreu d'ordi cerveser a les propietats del malt i del most i al sabor de la cervesa.

Responsable: Maria Paz Romero Fabregat.
Durada: 2019-2022
Entitat finançadora: Malteria La Moravia - Grup DAMM. Projecte de doctorat industrial. Generalitat de Catalunya.



...

Increment de polifenols en oli d'oliva verge extra produït a les terres de Lleida.

Responsable: Maria Paz Romero Fabregat.

Altres participants: Grup operatiu integrat per la Cooperativa la Granadella, Cooperativa La Olivera, Sinbionatur, Associació clúster de l'oli de Catalunya i IRTA.
Durada: 2019-2020
Entitat finançadora: Programa de desenvolupament rural. Generalitat de Catalunya



...

Pomes de pulpa vermella biofortificades amb antocians: efecte del processat sobre la composició fenòlica i evaluació de la biodisponibilitat d'antocianines en humans (AppleCOR) .

Responsable: Maria Paz Romero Fabregat.

Altres participants: URV
Durada: 2016-2019
Entitat finançadora: Ministeri d'Economia i Competitivitat.
AGL2016-76943-C2-1-R. Universitat de Lleida



...

Caracterizació i funcionalitat d'extractes vegetals.

Responsable: Laura Rubió Piqué.

Durada: 2018-2019
Entitat finançadora: Laboratorios Ordesa, S.L. . Comunitats RIS3CAT



...

Unitat de tecnologia de productes vegetals.

Responsable: Vicente Sanchis Almenar.

Durada: 2017-2020
Entitat finançadora: Departament d'Economia i Coneixement (Generalitat de Catalunya).
2017 SGR 351



...

Encapsulación de compuestos de uso alimentario mediante emulsificación por membranas dinámicas y/o de bajo coste

Responsable: Carme Güell Saperas i Montserrat Ferrando Cogollos

Altres participants: URV, UdL
Durada: 2015-2017
Entitat finançadora: Ministerio de Economía y Competitividad.
CTQ2014-54520-P



...

High B-glucan barleys: An integrated study from genetics and agronomy through chemical and food products to human nutrition and health .

Responsable: Roxana Savin Parisier.

Altres participants: UdL/UPN/UZ
Durada: 2014-2016
Entitat finançadora: Campus Iberus



...

Metabolisme i bioactivitat dels compostos fenòlics de l’oli d’oliva en humans. Projecte MEFOPC

Responsable: M. J. Motilva Casado

Altres participants: Inst.Municipal d’Investigació Mèdica (IMIM-Hospital del Mar)
Parc de Recerca Biomèdica de BCN, UdL,URV.
Durada: 2013-2015
Entitat finançadora: Ministeri de Economia i Competitivitat
AGL2009-13517-C03-03 (subprograma ALI)



...

Oli d’oliva verge i funcionalitat de la HDL. Optimització de la composició fenòlica de l’oli i avaluació de la biodisponibilitat. Projecte VOHF.

Responsable: M. J. Motilva Casado

Altres participants: Inst.Municipal d’Investigació Mèdica (IMIM-Hospital del Mar) Parc de Recerca Biomèdica de BCN, UdL,URV.
Durada: 2010-2012
Entitat finançadora: MCI AGL2009-13517-C03-02 (subprograma ALI)



...

Desenvolupament de noves metodologies i tecnologies emergents d’evidenciació de l’eficàcia d’aliments amb propietats saludables, per la reducció de risc de patologies en l’edat mitja de la vida (HENUFOOD). CEN-20101016. Tècnica CENIT

Responsable: M. J. Motilva Casado

Entitat finançadora: Ministeri d'Industria, Turisme i Comerci.
Durada: 2010-2013
Empresa: Preparados alimenticios S.A.



...

Metodologies per al disseny, avaluació i validació d'aliments funcionals en la prevenció de malalties cardivasculares i l'alzheimer. (MET-DEV-FUN).

Responsable: M. J. Motilva Casado

Altres participants: Inst.Municipal d’Investigació Mèdica (IMIM-Hospital del Mar) Parc de Recerca Biomèdica de BCN, UdL,URV.
Empresa: La Morella Nuts S.L.
Duració: 2006-2008
Entitat finançadora: Programa CENIT. Ministerio de Industria, Turismo y Comercio.




...

Control de qualitat dels olis d'almàsseres integrades en la DO Les Garrigues.

Responsable: M. P. Romero Fabregat

Empresa: Cooperatives associades a la DOP Les Garrigues